Tre essentielle ting til det perfekte biker-outfit

Tre essentielle ting til det perfekte biker-outfit

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Hvis man endelig har fået købt sig en motorcykel, og man skal ud og cruise på de danske landeveje, gælder det om at se rigtig ud. Der findes få ting mere bad ass end en rigtig biker, som stolt kører på sin kværn på landevejene. Bikerstilen er begyndt at tynde lidt ud, og det skyldes, at færre og færre faktisk har en motorcykel. Men det er betyder ikke at bikerstilen behøver at dø. Mange har set film med bikere, og stort set alle har tænkt at det er virkelig blæret at være biker. 

For at stilen ikke skal uddø helt vil denne artikel beskrive tre essentielle ting, som man kan anskaffe sig som biker. 

Start med accessories – Uret er blandt andet alfa omega 

Hvis man starter med accessories er uret et af de vigtigste. For det første, fordi det er praktisk at kunne se tiden, når man er ude på landevejen. For det andet, fordi at det er så råt at have en mandet ur. Det er muligt at få billige ure mange steder online, men hvis man virkelig gerne vil gøre en handel på et godt og råt ur – så skal man vente til den rigtige sæson. Hvert år bliver der afholdt Black Friday, og her er der en masse tilbud, som gør det ekstra billigt købe ur. På Blacktilbud.dk kan man se mange af black friday tilbudene.

Bikervesten 

En ting som ofte går lidt i glemmebogen, når man taler om bikere og bikerstilen er vesten. Det er ikke fordi at man ikke finder den essentiel, men fordi at I Danmark er vejret næsten ikke til at køre i vest. Vesten er essentiel fordi den har muligheden for at blive pimpet med en masse lir, som gør den rå og meget stilet. Vesten gør det også muligt for en at have sin yndlings rock t-shirt på inden under og vise den fra. På den måde får man vist mere af sit outfit, og kan fremstå ekstra stilet. 

Støvlerne

Fodtøjet er vigtigt for ethvert outfit, og specielt når det kommer til bikerstilen. Det primære fodtøj for bikere er og bliver støvlerne. Gerne en god læderstøvle, og hvis man kan sætte en spore på, bliver det hele lidt mere blæret. Ej at forveksle med cowboy-stilen, men en spore kan også gøre sig på en metallisk kværn. 

Så undersøg markedet for disse essentielle beklædninger og bliv på ny en rigtig biker.