Din første ferie på motorcykel

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Er du begyndt at køre på motorcykel, og har du altid drømt om at køre gennem store åbne landskaber med en god fart og hjelmen godt spændt fast på ferie, så er det vigtigt, at du ved, hvordan du kommer bedst i mål med din drøm, så du kan undgå større ulykker. Derfor får du i denne artikel de tre vigtigste ting, som du skal huske, når du forbereder dig på din motorcykelferie. For eksempel er det en god ide at huske underholdning til pauserne om aftenen eller måske lidt læsestof i form af gode artikler fra Senses, når du skal holde et hvil fra din motorcykel. Så er du godt klædt på til din ferie på to hjul.

Husk din førstehjælpskasse

Når du skal på ferie på din motorcykel, så er det en god ide, at du husker din førstehjælpskasse. Du ved ikke, havd du kan komme ud for, når du er ude på åben vej, og derfor er det altid en god ide, at du har noget ved hånden til at stoppe en blødning, til at desinficere sår eller måske et plaster eller to. På denne måde er du godt dækket ind, når du kører på ferie, og du kan trygt tage den lange tur på tilbagevejen.

Planlæg en foreløbig rute

Det kan være meget fristende blot at blive ved med at køre, til du ender ved vandet i sydens sol, men det kan være en god ide, at du planlægger en foreløbig rute hjemmefra. Dette sikrer, at din familie og dine venner ved, hvor du cirka befinder dig i verden. Dette er specielt vigtigt, hvis du rejser alene. Derfor er det en god ide, at du giver så mange informationer omkring din rejse videre til dem, som du holder af, inden du starter din ferie. 

Husk den internationale vejhjælp 

Gennem din forsikring til din motorcykel, så kan du få international vejhjælp. Dette kan hjælpe dig, hvis du får et fladt dæk på vejen, eller din motor brænder sammen. Så kan du nemlig køre din motorcykel til det nærmeste værksted eller få den hentet i siden af vejen, og på denne måde skal du ikke betale hele værkstedsregningen selv. Dette kræver blot, at du har et kort med fra din forsikring, som du kan vise i tilfælde af en ulykke eller, at din motorcykel går i stå. Så er du godt dækket ind på din motorcykelferie.