En ny motorcykel behøver ikke være dyr

En ny motorcykel behøver ikke være dyr

SPONSORERET:

Der findes mange fornuftige måder at betale sin motorcykel, uden det behøver at koste det hvide ud af øjnene i en engangsbetaling. Der findes flere forskellige smarte måder at finansiere den på i dag. Og her taler vi ikke om spil på online casino, eller dyre lånemuligheder eller andet. 

Det handler i stedet om to andre ting. Først og fremmest hvor du selv er i processen med din motorcykel. Står du lige nu og her, og skal finde en, du kan komme ud og drøne på i weekenden? Eller taler vi næste sommer, og dermed 6-8 måneder, du kan bruge som forberedelsestid? Det betyder noget! Og i langt de fleste tilfælde får folk også mest ud af at vente. 

Ventetiden giver dig opsparingsmuligheder, ligesom det giver dig mulighed for at overveje flere forskellige køb i en mere grundig overvejelsesprocess. Et køb af en motorcykel, er ihvertfald for de færreste, et spørgsmål om impulskøb. I de fleste tilfælde er det et velovervejet køb, som der heller ikke lige kan fortrydes så let som ingenting. 

Brug tiden og det store marked til din fordel

I Danmark hersker et sundt og stort marked for salg og køb af motorcykler. Både blandt private hinanden imellem, og hos forhandlere. Der er selvfølgelig forskellige ting at være opmærksom på, alt efter hvor du handler. Men ene og alene pointen i, at der er flere markeder at handle på, giver dig muligheden for at udvide din inspirationshorisont. Dermed gøre dig klogere på hvad du kan få for dine penge

Sammenligninger af det private marked, med motorcyklerne du finder hos forhandlerne, giver dig også en vished om, hvad du kan gøre, den dag du eksempelvis vil opgradere. 

Du kan også tage ud til MC-træf, hvor du måske får det bedste overblik over hvor stor adspredelse der er på markedet. Og et andet godt sted også at holde øje med markedet er ved større motorcykel-auktioner. 

Dette omhandler også at snakke med andre motorcykel-ejere. Gennem snakke med fagfolk og folk der har kørt i mange år, bliver du også klædt på til dit eget første køb.