Gode destinationer til MC ferien

Gode destinationer til MC ferien

SPONSORERET:

Er Danmark blevet for fladt og for kedeligt til dine ture på motorcyklen, så er det måske på tide at prøve kræfter med de udenlandske landeveje, bakker og natur. Er du i tvivl om, hvilket land der passer bedst til dine køreevner og kulturpræferencer, så læs med her, hvor vi giver dig 3 tips til fede MC rejser.

 

Igennem flere stater

Har du mod på den helt lange MC tur i det store USA, så skal du vælge en af de lange ture på landeveje og i ørkener. Med lidt god fart og en god uge foran sig, kan man på denne måde nå at se mange byer i flere af de amerikanske stater.

Der findes efterhånden mange udbydere på internettet, som tilbyder fede rejser til USA, specifikt til motorcykler og deres førere. Du kan selv bestemme, hvad du gerne vil have ud af din tur. Vil du se så mange stater som muligt, så er der mulighed for det. Er du mere til kyst, strand og sydstater, så er der også specielle ture der passer til dét behov.

Er du blevet lun på tanken om at komme afsted til USA eller et andet oversøisk land, så kan du med fordel tjekke rejsepriser.dk, hvor du lynhurtigt og nemt kan finde fly og hotel, til den destination du har i tankerne. På denne sider matches flyruter, priser og hotelophold op mod hinanden, så du kan finde en rejse der matcher både dit budget og din standard. Det er super smart!

 

Eksotisk sightseeing

Er hverken Danmark, Europa eller USA eksotisk nok til dig og din motorcykel, så kan det være at du vil prøve kræfter i det mere eksotiske og spirituelle østen.

Særligt Vietnam og Thailand er fantastiske og oplagte destinationer for rejsen med motorcykel. I Vietnam kan du besøge smukke og uberørte områder, og landsbyer, hvor turister sjældent kommer til. Du vil ligeledes få mulighed for at prøve kræfter med det eksotiske, grønne og velsmagende vietnamesiske køkken, så der ikke går biker-burgers i det, hver dag.

Endnu en fordel ved at rejse til et land som Vietnam eller Thailand er, at du vil få mulighed for at mærke det spirituelle og kropslige på helt tæt plan. Dette er i form af yoga og andre kendte træningssystemer, som er godt for både krop og sjæl. Særligt hvis du har siddet på din motorcykel i mange timer og dage, så er det super effektivt med udspænding for ryg, arme og skuldrer, som let kan blive anspændte.

Du bør i hele taget passe godt på din krop, når du er motorcykelentusiast. Oplever du skavanker som følge af din hobby, så foreslår vi at kontakte en personlig træner som jonasnellemann.dk. Det er synd at spilde en lang, spændende og dyr rejse, på at have ondt i muskler og led.

 

Alper og grønne dale

I europæiske lande som Østrig og Italien er det både oplagt og utroligt smukt at bike. Denne destination er særligt egnet til dig, hvis du har mod på at kaste dig ud i en MC ferie, men ikke er til de oversøiske rejser, hvor motorcyklen enten skal fragtes til, eller en ny skal lejes på destinationen. Særligt kultur- og naturrige destinationer som Toscana, Dolomitterne eller Tyrol er motorcykelvenlige, og vil give dig nogle af de smukkeste oplevelser, du kan drømme om.

På disse kanter kan du også parkere din bike, hvis du har lyst til lidt vandring i de idylliske bakker, fjelde, skove, bjerge og bakker. For selvom du har motorcyklen med dig, så vil du uden tvivl få lyst til at sætte fødderne på netop denne jord.

Har du ikke mod på den helt store motorcykelferie endnu, så kan du passende lease en bil og tage af sted på ferie i Europa. Hos nellemannleasing.dk kan du finde mange fordelagtige tilbud, på netop den bil du ønsker at lease. Hvad end du vil til se alper eller toskanske landskaber, så kan en bil heldigvis nemt og hurtigt fragte dig og familien fra Danmark og til det sydlige Europa. På den måde kan du stadig få meget af den samme oplevelse, som en MC ferie kan give. Kun fantasien, og havene, sætter grænsen for en rejse på din bike. God tur!

Skriv en kommentar