Prøv en måltidskasse i dag

Prøv en måltidskasse i dag

SPONSORERET:

Det er efterhånden blevet super populært at have en måltidskasseordning, fordi måltidskasser gør en travl hverdag lidt nemmere – uden at gå på kompromis sundhed og kvalitet. Måltidskasser fås i alle mulige forskellige størrelser og varianter, så uanset om du bor alene eller med andre eller foretrækker vegetariske eller økologiske måltidskasser, er der med garanti en ordning, der matcher dig og dine behov! Med en måltidskasse slipper du får planlægning og indkøb af dine måltider og får dermed mere fritid og overskud i hverdagen. Derudover støtter du også mindre madspild, og du er garanteret et sundt og nærende måltid. Når du bestiller en måltidskasse, bliver den leveret direkte til din hoveddør. Måltidskassen indeholder opskrifter med dertilhørende friske råvarer for det antal måltider, som du har bestilt.

Populære måltidskasser

Samtidig med at populariteteten stiger, vokser udbuddet af måltidskasser også, og det kan derfor være svært at vælge sin måltidskasse, når mulighederne er så mange! Blandt de mest populære måltidskasserne er HelloFresh, RetNemt, Kokkens Hverdagsmad og Simple Feast, som hver især har noget forskelligt at tilbyde.

HelloFresh

Hos HelloFresh kan du hver uge selv sammensætte din måltidskasse ud fra 15 forskellige opskrifter, som enten er klassiske, vegetariske, familievenlige eller nemme og hurtige, hvilket er under 30 minutter. Opskrifterne skifter ugentligt, hvorfor det brede udvalg sikrer, at der er noget for enhver smag. Måltidskasserne fås til 2 eller 4 personer i 3-5 dage.

RetNemt

Hos RetNemt sammensætter du også selv din måltidskasse. Hver uge kan du vælge imellem 14 forskellige opskrifter, som enten er familievenlige, økologiske eller hurtige, hvilket er omkring 30 minutter. Opskrifterne er desuden sunde, idet de er udviklet med de 10 kostråd for øje. Ved oprettelsen af en måltidskasseordning kan du faktisk også angive en eller flere ingredienser, som du aldrig ønsker i din måltidskasse, hvis du eksempelvis har allergener eller noget, som du ikke bryder dig om. Måltidskasserne fås til 2-6 personer i 1-5 dage.

Kokkens Hverdagsmad

Hos Kokkens Hverdagsmad vælger du mellem to måltidskasser, som er familiekassen eller kokkens grønne kasse, hvor måltiderne er valgt for dig. Familiekassen indeholder lækre, varierede og børnevenlige retter, mens kokkens grønne kasse indeholder fuldkornsrige og økologiske retter med grøntsager i fokus . Måltidskasserne fås til 1-5 personer i 3 eller 4 dage.

Simple Feast

Hos Simple Feast vælger du også mellem to måltidskasser, nemlig Family Feast eller Season Feast. Måltidskasserne indeholder begge grønne og økologiske retter, som kun tager 15 minutter at lave, men Family Feast er egner sig bedre til børnefamilien. Derudover kan begge måltidskasser fås som en vegetarisk eller vegansk udgave. Måltidskasserne fås til 2-5 personer i 3 dage.