SPONSORERET:

Motorcykeltur i Jylland – Disse fem steder bør du opleve 

Denne artikel er sponsoreret 

Mangler du inspiration til  din næste motorcykeltur. Her præsentere vi fem oplagte steder for dig, der er vild med fart og vind i håret, men som gerne vil kombinere dette med skønne naturoplevelser. Alle områderne er placeret i Jylland og er oplagte til en dagstur.
Så tag hjelmen på, hop på din motorcykel og cruise ud i den jyske natur.

Få vind i håret omkring Silkeborgsøerne 

Alle motorcykelryttere  bør lægge vejen forbi Silkeborg og ikke mindst byens varemærke, nemlig Silkeborgsøerne.  Her kan du cruise omkring søerne, nyde livet, det smukke vand, samt fuglenes kvidren. Store dele af søerne er omkranset af frodig og vild skov, som fuldender din naturoplevelse i Silkeborg. Hvis vejret er godt, egner nogle af søerne sig særligt godt til en dukkert.

På tur i Hjørring 

Hjørring er en ofte glemt skat i det Jyske bybillede, men er med garanti en motorcykeltur hver. Området omkring Hjørring emmer af åbne landeveje omgivet af marker. Essensen af Danmark kan du opleve når du kører rundt i det kuperede landskab. Det kan klart anbefales at tage et smut forbi  det smukke og imponerende Rubjerg Knude Fyr, som du måske kender som fyret, der i 2019 blev rykket længere ind på land for at undgå at det ville gå til grunde, i takt med at havet æder kysten. Ikke nok med at fyret er smukt at beskue udefra, kan du vælger at begive dig op ad de stejle trapper inde i fyret.  Her vil du blive belønnet, med den smukkeste udsigt ud over strand og det vilde klitlandskab

Hvis dette lyder som noget for dig kan du læse mere og fyret, samt de mange andre muligheder Hjørring byder på, så klik dig ind på Vores Hjørring og bliv endnu klogere. 

Cruise langs Strandvejen til Marselisborg i Århus 

Du er gået glip af noget, hvis du endnu ikke har oplevet den lange smukke strækning der løber langs havet fra Århus Havn og til Marselisborg skov. Her kan du få vind i håret, samtidig med at du kan nyde det åbne hav på din ene side, samt tage et kig på de imponerende villaer der ligger på Strandvejen. En tur langs Strandvejen lægger ligeledes op til et besøg i Dyrehaven i Marselisborg Skov sat en gåtur til stranden, der blot ligger få meter derfra. 

Smukke Ry 

Ry er en af de smukkeste byer i Jylland. Tag din motorcykel hertil og udforsk området. Byen byder både på skov og smukke søer. Tag ind til byens centrum for at nyde de charmerende gader, tag et hvil og få en god kop kaffe eller en frokost på en af byens mange cafeer. 

Ringkøbing fjord 

Landevejen langs Ringkøbing fjord lægger op til en motorcykeltur med vind i håret. Her kan du opleve en lang og lige rute med en masse autentisk og vild natur omkring dig. Ringkøbing har en lang række seværdigheder som i ikke bør snyde jer selv for at opleve når i alligevel befinder jer i nærheden.

Forhåbentligt har har denne artikel givet dig blod på tanden til at cruise ud i det jyske landskab. God tur!