Tre gode råd til, hvordan du passer på dine fødder i dine motorcykelstøvler

Tre gode råd til, hvordan du passer på dine fødder i dine motorcykelstøvler

SPONSORERET:

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke altid lige nemt at holde sine fødder ved lige, når man skal skifte fra hverdagens sko til de større og mere standhaftige motorcykelstøvler. Der kan opstå hælspore og andre gener, hvis du ikke tager stilling til, hvordan du plejer din fødder på bedste vis, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan pleje dine fødder, når de skal i støvlerne i motorcykelsæsonen. 

Husk at skylle dine fødder

Når du skal vedligeholde dine fødder, mens de skal tilbringe så mange timer i den store støvle i varmt vejr, så er det vigtigt, at du skyller dem dagligt. Dette er for at fjerne sved og anden snavs fra dine fødder, som kunne udvikle sig til betændelse eller svamp. Her er det en god ide, at du skylle dem i lunkent vand, da dette er det bedste for dine fødder. Du kan også benytte sæbe hver anden eller hver tredje dag, mens du skrubber hudceller væk med en lidt grovere svamp. På denne måde er du sikker på, at du altid har rene og pæne fødder. 

Klip altid dine negle ned

Når du skal vedligeholde dine fødder, så er det vigtigt, at du klipper dine negle ned. Dette skal du gøre, så spidsen af dine tånegle er firkantede, da du ellers kan risikere at få betændelse i dine tæer på grund af nedgroede negle, og dette kan være meget smertefuldt at have i en tætsnørret støvle. husk derfor altid at klippe dine negle pænt, inden du sætter dig på din motorcykel. 

Fjern den hårde hud og brug fodcreme

Det er hårdt for føddernes helbred at blive udsat for det slid, som kan komme efter en tur i en motorcykelstøvle. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tiden til at fjerne den hårde hud under din fod på både hæl, fodballe og tæer, så du er sikker på, at de er så bløde og pæne som muligt. Husk derefter altid at afslutte denne type af behandling med en god og tyk fodcreme, som kan give dine fødder den fugt og pleje, som de har brug for. Sådan kan du altså holde dine fødder pæne og rene, når du skal have udstyret på. Når du er god ved dine fødder, så vil du hurtigt opdage, at det er langt mere behageligt at tage støvlen på.