Tag ud og cruise i det jyske

SPONSORERET:

Hvis du går og mangler inspiration til  din næste motorcykeltur, er du kommer til det helt rette sted. I denne artikel præsenterer vi dig for fem oplagte områder for dig, der er vild med fart og vind i håret, men som ønsker at se mere natur på fra din motorcykel.  Alle stederne vi anbefaler i denne artikel er placeret i Jylland og er oplagte til en dagstur.
Så tag hjelmen på, hop på din motorcykel og cruise ud i den jyske natur.

Cruise langs Ringkøbing fjord 

Landevejen der smyger sig langs Ringkøbing fjord er et oplagt sted at få vind i håret og fart på motorcyklen. Her får  du nemlig en lang og lige rute med en masse autentisk og vild natur omkring dig. Ringkøbing byder på en lang række seværdigheder, som alle bør undersøge nærmere, når man alligevel befinder sig i nærheden.

Hvis dette har vagt din interesse kan du læse meget mere om Ringkøbing fjord, samt byens andre seværdigheder og aktiviteter, ved at klikke dig ind på Vores Ringkøbing

Altid smukke Ry 

Ry er en af de smukkest og mest autentiske byer i Jylland. Udforsk byen og tag på eventyr på din motorcykel i området omkring. Byen byder nemlig både på skov og smukke søer.
Efter en god køretur, kan du tage ind til byens centrum for at nyde de charmerende gader, tag et hvil og få en god kop kaffe eller en frokost på en af byens mange cafeer. 

Tur omkring Silkeborgsøerne 

Alle motorcykelryttere  bør lægge vejen forbi Silkeborg og ikke mindst byens største varemærke, nemlig Silkeborgsøerne.  Her kan du  nemlig cruise omkring søerne, nyde livet, det smukke vand, samt fuglenes kvidren. Naturoplevelsen fuldendes af søernes omkringliggende frodige skove.  Hvis vejret er godt, egner visse af søerne sig særligt godt til en dukkert efter en lang køretur.

få vind i håret i Hjørring 

Hjørring er en ofte glemt skat i det Jyske bybillede, men området er med garanti en motorcykeltur værd. Du kan opleve essensen af Danmark, med marker og kuperet landskab. Det kan klart anbefales at tage et smut forbi  det smukke og imponerende Rubjerg Knude Fyr. Ikke nok med at fyret er smukt at beskue udefra, kan du vælger at begive dig op ad de stejle trapper inde i fyret.  Her vil du blive belønnet, med den smukkeste udsigt ud over strand og det vilde klitlandskab

Kør langs Strandvejen til Marselisborg i Århus 

har du endnu aldrig kørt lang Strandvejen på din motorcykel? Så er det ved at være på tide at tage turen på den smukke strækning der løber langs havet fra Århus Havn og til Marselisborg skov. Her kan du få vind i håret, samtidig med at du kan nyde det åbne hav på. En tur langs Strandvejen lægger ligeledes op til et besøg i Dyrehaven i Marselisborg Skov sat en gåtur til stranden, der blot ligger få meter derfra. 

Forhåbentligt har har denne artikel givet dig blod på tanden til at cruise ud i det jyske landskab. Så er der ikke andet en af sige: “God tur!”