Brug Black Friday til at spare penge på udstyr til din motorcykel

Brug Black Friday til at spare penge på udstyr til din motorcykel

SPONSORERET:

Dette er sponsoreret indhold

Hvis du står og mangler en ny hjelm, jakke eller andet udstyr til din motorcykel, så er Black Friday ideel til at gå shop-amok i de mange tilbud og rabatter. Her vil du få en lille guide til, hvordan du forhåbentlig kan komme helskindet igennem årets største shoppingdag. I dette katalog kan du samle overblik over mange af de firmaer, der har vilde tilbud til Black Friday 2019

Black Friday 2019

Black Friday opstod i USA i 1950’erne, og har i de senere år spredt sig til resten af verden. Black Friday ligger om fredagen efter den torsdag, hvor den amerikanske helligdag Thanksgiving bliver afholdt, som i øvrigt altid falder på den fjerde torsdag i november. Black Friday 2019 falder den 29. november, og her er det med at stå klar med riven, så du kan udnytte de gode tilbud, som Black Friday byder på. For mange er Black Friday den dag, der sætter gang i julehandlen, samt hvor de første julegaver bliver indkøbt.

Black Friday startede i Danmark i 2013, og allerede i 2015 slog den rekorden som årets største handelsdag. Dette betyder også, at Black Friday er en travl dag for de fleste, og det er med at være hurtig, hvis du vil have fat i varerne. Men det hele kan dog synes uoverskueligt, når der er så mange kataloger, tilbudsmails og mennesker. Derfor kan det være en god idé at planlægge din Black Friday. 

Tips til planlægning af din Black Friday-shopping

Det kan være en god idé at organisere de tilbud, der interesserer en. For eksempel kan du skrive en liste over de ting, som du gerne vil købe til enten dig selv eller andre. Så hvis du eksempelvis er på jagt efter en ny motorcykelhjelm, kan det være smart at finde den hjelm, du ønsker dig først. Herefter kan du noterer dig, hvor hjelmen forhandles, hvis den forhandles flere steder. På denne måde kan du så holde øje med de forskellige butikker eller webshops, samt sammenligne deres Black Friday-tilbud, så du kan få den til den bedste pris. Så ved du hvilken butik, du skal handle i for at få præcis dén hjelm, og du behøver ikke at gå på jagt i en masse forskellige butikker.

Hvis du har flere ting, som du gerne vil købe, så kan du med fordel lave en såkaldt indkøbsliste på forhånd, samt notere hvilke butikker eller webshops, der forhandler de forskellige ting. Samtidig kan du også notere tilbudsprisen, så man også kan holde øje med, at man få varen til den rigtige pris. Det kan også være en god idé at prioritere, hvilke ting der er vigtigst at få købt, så du kan starte med det vigtigste. Det kan også være en god idé at holde løbende øje med butikkernes lagerstatus, så du ikke ender med at rende forgæves, hvis de skulle risikere at have udsolgt. Ved mange butikker kan man tjekke dette på deres hjemmeside under den pågældende vare, du gerne vil have fat i.